Malzeme | 1 tatlı kaşığı | 1 çorba kaşığı | 1 kahve fincanı | 1 çay bardağı | 1 su bardağı |
Arpa Şehriye | 50 gr | 80 gr | 165 gr | ||
Buğday | 55 gr | 70 gr | 155 gr | ||
Bulgur | 50 gr | 65 gr | 135 gr | ||
Domates Salçası | 10 gr | 30 gr | 75 gr | 120 gr | 200 gr |
Erişte | 30 gr | 45 gr | 80 gr | ||
İrmik | 15 gr | 50 gr | 70 gr | 150 gr | |
Karabiber | 2 gr | 6 gr | |||
Kırmızı Mercimek | 55 gr | 70 gr | 155 gr | ||
Kuru Fasulye | 55 gr | 70 gr | 155 gr | ||
Makarna | 20 gr | 35 gr | 75 gr | ||
Margarin | 5 gr | 15 gr | |||
Nohut | 55 gr | 70 gr | 155 gr | ||
Pirinç | 20 gr | 65 gr | 80 gr | 175 gr | |
Pirinç Unu | 30 gr | 50 gr | 80 gr | 130 gr | |
Pudra Şekeri | 7 gr | 20 gr | 40 gr | 100 gr | 150 gr |
Sıvı yağ | 60 gr | 110 gr | 180 gr | ||
Su | 60 gr | 100 gr | 180 gr | ||
Süt | 75 gr | 120 gr | 200 gr | ||
Tel Şehriye | 30 gr | 45 gr | 80 gr | ||
Tereyağ | 5 gr | 15 gr | |||
Toz Şeker | 10 gr | 30 gr | 50 gr | 120 gr | 200 gr |
Tuz | 5 gr | 15 gr | |||
Un | 25 gr | 45 gr | 60 gr | 125 gr |
Ölçüler | |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder